Båtpremiär

Igår åkte Adam båt för första gången! Det går numera en passagerarfärja över Kalmarsund, från Kalmar till Färjestaden. Adam var dock inte särskilt imponerad utan sov hela överfarten och på hemfärden klunkade han glatt i sig en flaska BabySemp innan han somnade igen. I Färjestaden var det mulet och blåsigt och lite lätt svinkallt men lunch intogs och fyra geocachar fanns. Adam har nu hittat sex stycken!


På kajplan i Färjestaden

Får se om det blir mer båtåkande för Adam i helgen kanske då vi ska hem till mina föräldrar. Blir en riktigt lång utflykt då de bor på Västkusten. Har hyrt en bil, en kombi till och med, och hoppas att bilresan går bra. Adams första bilresa var i lördags då vi skulle till svärföräldrarna. Hyrde då en liten Toyota Aygo. De flesta barn är väl ungefär två dygn när de åker bil första gången, vår lilla kille var fyra veckor. Då vi promenerade till BB så promenerade vi även hem :)

Kommentarer
Postat av: Annie

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2011-07-12 @ 14:36:30
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0