Lunchpaus

Huvudvärken vägrar att försvinna men jag sitter med näsan i böckerna. Undrar hur mycket som fastnar. Är allmänt slö så det blir bara läsning och vackra konstverk med övestrykningspennan. Borde räkna men jag orkar inte. Inte idag. Nu har jag i alla fall lunchpaus. Har inmundigat en räksallad och tänkte gå ut och lufta hjärncellerna lite. På nåt sätt ska jag väl lura bort det onda?


Räksallad med ägg, avocado och quinoa

Kommentarer
Postat av: anne

Så drygt med huvudvärken, hela dagen blir ju gärna halvdan om man har det att dras med. Kanske frisk luft kan åstadkomma förbättring, annars får du väl ta en halvdag bara, det är ju Trettondagsafton trots allt! :)



Sv. Dottern visade små tecken på nickelreaktioner när hon var liten, därför har jag dragit på öronhåltagandet. Inte så att hon tjatat heller, men hål i öronen är ju ingen dramatisk sak jmf med annan håltagning (fast knappt det numera), så hon fick ju örhängen i present av mig och som sagt; nu kom vi till skott.



Inte vet jag om det är så stor skillnad när det gäller damfriseringsmetoden och piercingsstudiometoden, men hennes örsnibbar är knappt röda och inte ett dugg svullna, 24 timmar senare. Vad jag minns var det rätt kladdigt ganska omgående och ett bra tag efteråt. Vi får väl se.

2011-01-05 @ 13:45:20
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: Inga Magnusson

Ser himla gott ut! Om jag inte vore ihop med en jägare så vore jag nog vegetarian

2011-01-05 @ 18:23:00
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0