Hemmamys

Strax efter ett inatt kom sambon smygande in i lägenheten. Jag är så lycklig just nu! Vi har inte gjort något alls idag. Inte mer än att pratat och kramats och myst. Kvällen har inneburit pizza från favoritställen, chips och film. Jag återkommer när jag kommit ut ur min rosa bubbla :)

Förresten, är det någon som har varit på opera någon gång? Vi funderar på att se Madame Butterfly när vi ska till Malmö men ingen av oss har någon som helst erfarenhet av opera. Har ju självklart sett det på TV men kan tänka mig att det ä en annan sak att se det live...?

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Mmmm, pizza =D



Jag har aldrig sett opera, men brukar tvätta samtidigt som en som är operasångare. Han uppträder runt om i europa och efter att ha pratat med han och fått höra lite så där smått så hade det varit väldigt roligt att gå =)



Varje gång jag har oåkt förbi Teatern (som oxå är Operan här i Malmö) har man sett den dör stora reklamen för Madame Butterfly och det är rätt inbjudande.



Lite lustigt att vara en som ääääääälskar metal och säga det =)

2011-01-06 @ 22:05:48
URL: http://makeovermadness.shapemeup.se
Postat av: Inga Magnusson

Du ska absolut testa opera på riktigt! Det är nåt helt annat än att höra inspelning. Jag går gärna på opera om jag har tillfälle men lyssnar inte annars. Opera är ju faktiskt sjungen teater, bör ses.

2011-01-07 @ 05:13:49
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Linda

Klart ni ska gå på operan! Jag älskar att se en bra föreställning, men är inte alls förtjust på opera på tv. Den ska upplevas! Ni kommer att få det toppen i Malmö med alla trevliga restauranger, butiker och upplevelser. Njut!

2011-01-07 @ 08:50:53
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/
Postat av: Sara

SV: Tusen tack! Ja helt underbart skönt! :) Han var helt perfekt <3

2011-01-07 @ 13:20:53
URL: http://musiksara.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0