Yo!



Vi flyttpackar för fullt här hemma. Den andre januari går flyttlasset och innan dess ska vi fira jul på västkusten och nyår någon annanstans. Så vi har tjuvstartat med packeriet redan nu. Jag är logistikansvarig och styr packningen med järnhand. Sambon suckar i smyg. Well, han "slipper" i alla fall att packa upp eftersom jag ska göra något så spännande som att flytta med en bebis. Ensam. Eller nästan i alla fall. Han åker antagligen samma dag som flyttlasset går.

I en kartong igår hittade jag ett par gamla baggybrallor från tjugohundranågonting då jag lekte gettosmurf. Döm av min förvåning när brallorna var lika baggy nu som då, om inte lite mera baggy. Jag vet inte hur jag ska ställa mig till den upptäckten. Skall jag vara glad att jag inte blivit större sen jag var 20 och inte hade fött barn eller ska jag tjura över att jag inte lyckats gå ner i vikt under alla dessa år...?

Kommentarer
Postat av: emsut.



Hej Ghettosmurfen! Be happy. Har du klämt ut bebis kan du bara jubla och tänka att du är minsann lika smärt som när du var tjugo! :)

2011-12-17 @ 09:28:19
URL: http://emsut.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0