Sex månader

Lillkillen i huset blir sex månader idag. Hipp hurra för honom! Dagen har varit mysig. Ett nalle- och blomsterbud anlände med hälsning från fadern i Nordsjön och av mig fick han nya nappar och smörgåsrån. Alla säger att tiden går så fort, jag kan inte göra annat än att hålla med. Dock håller jag inte med när alla säger njut, det går så fort. Självklart njuter jag men jag vill leva i nuet. Många säger att det var så skönt innan barnen lärde sig att fara omkring på golvet och liknande. Jag bara längtar tills Adam gör det. Jag älskar att få se hur den lilla människan lär sig nya saker och växer upp. Det är ju nu det börjar bli kul. Första månaderna var mysiga, absolut, men nu kan vi ju göra saker tillsammans. Han skrattar åt saker jag gör och säger. Vi kan gå till lekparken och gunga. Vi kan leka. Vi har ett socialt liv tillsammans. Och det blir bara bättre och bättre för var dag och jag kan inte göra annat än att längta till morgondagen!

Kommentarer
Postat av: emsut.



Tack för tipset om raggsockarna. Har ni fixat julklapp till min syster. Gott te, fina muggar, 3 böcker och raggsockar.. :)

2011-12-06 @ 07:55:36
URL: http://emsut.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Du låter väldigt klok! Jag har ju inga egna barn än men de småbarn jag träffat, som varit och är inom åldersspannet 2 månader upp till drygt 1,5 år, är och har varit fantastiska på helt olika sätt. Från en liten hjälplös och varm klump till en pratandes och gåendes vilding. Klart man ska njuta av det som är nu =)

Jag skulle hemskt gärna träffas i Kalmar någon gång! Förhoppningsvis får jag nyckel till huset på Öland nu i jul så det är rätt sannolikt att jag och Erik åker dit under början av nästa år. Det är både givande och skönt att ha hittat andra människor som "vet hur det är" att leva med en sjöman. Så det vore roligt att kunna sitta ner och prata en stund, IRL =)

Kram!

2011-12-06 @ 16:14:33
URL: http://masksandunions.blogspot.com/
Postat av: valeria- Mamma till Williot

Hihi grattis i efterskott till din grabb*! :) 5 juni är en bra dag det! :)

2011-12-08 @ 09:47:12
URL: http://valeriawikner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0