Lördagsgodis för barn

Har ätit godis idag! Det har jag inte gjort på en månad... Stod i affären och funderade på vad jag ville ha. Ville göra ett genomtänkt och medvetet val. Funderade på en mindre chokladbit men choklad hör inte till mitt favoritgodis, det gör vingummin och bilar och sådant. Tittade på lösgodiset och funderade på hur jag skulle lyckas plocka ihop mellan ett och ett och ett halvt hekto i den jättestora påsen. Det skulle ju kännas som att det bara låg fem godisbitar och skramlade på botten?! Normalt när jag köper lösgodis köper jag både tre och fyra och kanske fem hekto. Och ja, jag trycker i mig allt också. Äter tills jag mår illa och väntar sen till det värsta illamåendet lagt sig innan jag fortsätter... Till slut för lördagsgodisvalet på en otippad klassiker. Tom&Jerry Lördagsgodis!

Minns ni påsarna man köpte när man var liten? Tom&Jerry, Palle Kuling och så vidare. En lagom stor påse med små påsar, mindre är flygplansminiatyrer, olika godis. 135 gram lördagsgodis med mina absoluta favoriter; Gott&Blandat, Ahlgrens Bilar, en tablettask Zoo, sega Cola-flaskor och en klubba!

Kommentarer
Postat av: Cinderella

Varför inte? Så fick du det du ville ha! :)



Jag var lycklig över den supergoda minichokladbiskvin jag åt förra veckan, den var god!

2010-09-04 @ 17:04:19
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se/
Postat av: Landkrabba

Ja, mitt godis var också jättegott :) Tror det handlar mycket om att byta beteende, att inse att det räcker med drygt ett hekto godis eller en liten biskvi. Att man inte behöver överäta, som i alla fall jag gjort innan. Så det får bli barngodis ett tag framöver :)

2010-09-04 @ 20:32:03
URL: http://landkrabba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0