Logdansen

Igår var jag då på logdans för första gången! Jag kan inte dansa och har inga planer på att lära mig det heller. Jag saknar taktkänsla helt och hållet och ser inte riktigt tjusningen i att snurra runt, runt, runt. Men det blev en riktigt rolig kväll ändå!

Jag tjuvstartade ju med en afterwork med några tjejer i klassen. Åt god mat och drack ett par öl och lärde känna varandra lite mer, innan har mycket av snacket varit fokuserat på det grupparbete vi skriver om en av de lokala morgontidningarna. För första gången så tror jag att jag verkligen njöt av att vara på afterwork. Visst, jag har suttit på puben på fredag eftermiddag innan också men igår var första gången som det var på riktigt. Då det faktiskt var afterwork, efter jobbet. Innan har det ju varit efter ännu en dags vederlagsledighet. Tiden rann iväg och jag fick stressa hem för att packa ihop lite kläder och smink och dra ut till M och fixa till mig.

Väl hemma hos M drack A och jag alldeles för mycket vin alldeles för snabbt. Logdans var nytt för A också så vi var lite nervösa bägge två. M å andra sidan var nervös hon med men inte inför själva dansandet då hon har tävlingsbuggat i flera år, utan inför ett kärt återseende på dansen med en kille hon inte sett på väldigt länge. Så dusch, vin, ost och kexl, smink och Singstar blandades och vid tio traskade vi bort till logen.

Loge är förresten ett finare ord för lada eller ladugård om det är någon mer än jag som missat det...

M stack ut på dansgolvet direkt och virvlade runt. A och jag satte oss vid ett bort och försökte diskret dricka av vårat insmugglade vin. Tydligen var det en nykter dans. Sa inte Magnus Uggla Jag dansar aldrig nykter? Då vi var fast beslutna om att ha så roligt som man nu kunde ha på en nykter logdans (även om vi var långt ifrån nyktra) så sittdansade vi, applåderade, busvisslade och sjöng glatt med i refrängerna. Efter spelningen kom sångaren fram och sa att han var mycket imponerad av sin nya icke-dansande fanclub :)

Sista dansen, A och jag satt med tändare och vajade fram och tillbaka, korv med bröd utanför ladan, förlåt logen, och sen promenad hem genom den lite småkyliga natten. Jag är en erfarenhet rikare. Jag har varit på logdans för första gången i mitt liv. Trots att A och jag hade hysteriskt kul tror vi dock att det var sista gången på logdans också. Nästa gång sätter vi oss helt enkelt på en pub och skrålar så slipper vi skämma ut oss så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0