Och hemligheten är...

I ungefär två månader har jag haft en hemlighet för er och idag är det dags att avslöja den. Jag gav några ledtrådar igår och gissningsleken började. Och en av gissningarna var rätt. Det jag var så nervös inför var ett besök på MVC. Inskrivning på MVC. Mödravårdscentralen.

Jag är gravid! Vi ska få barn i mitten av juni!

I dagsläget är jag i vecka tolv. Eller elva plus någonting som barnmorskan sa. Hur dom räknar fattar jag inte. Snart är dom första tre månaderna över vilket känns skönt. Glädje och förväntan har blandats med rädsla dom här veckorna för att något skall gå fel. Ska jag vara ärlig vet jag inte ens om jag fattat att vi skall bli föräldrar till en liten mini-människa i juni. Det är så stort. Så häftigt.

I och med detta så pausar jag viktresan men jag hoppas att ni vill följa mig ändå. I sanningens namn så la jag ner det här med projekt viktminskning för ungefär sju veckor sedan :) Vågen har sedan dess stått mer eller mindre stilla. Så bloggen som handlade om att gå ner i vikt kommer nu handla om att gå upp i vikt... Mat kommer dock fortsätta vara en central del då jag tycker det är intressant med god och hälsosam mat. Samt att jag gillar mat.


Kommentarer
Postat av: Thea

Grattis!



Vad kul med en liten pluttis. :)

2010-11-23 @ 22:44:48
URL: http://theasutmaning.blogg.se/
Postat av: emsut.



Grattis :)

2010-11-24 @ 05:59:16
URL: http://emsut.blogg.se/
Postat av: Linda

Stort grattis! Roligt ju! Hoppas att allt går bra med den lill* i magen och att den stannar där och mår bra ända till juni. Självklart kommer jag att fortsätta att läsa. :D

2010-11-24 @ 08:57:37
URL: http://svartvitkatt.blogg.se/
Postat av: Malin

Grattis!! Och självklart kommer jag fortsätta att följa bloggen :)

2010-11-24 @ 10:00:05
URL: http://halsanframforallt.wordpress.com
Postat av: Tweety

Grattis, kramen

2010-11-24 @ 20:31:49
URL: http://tweety26.wordpress.com
Postat av: Cinderella

Massor med grattis!!! Och jag tror nog att då sått någon ledtråd tidigare också men jag har lärt mig av misstag att inte fråga... :)



Klart jag följer dig vidare även om jag numera är mamma till tonåringar (och ytterligare barn är då rakt inte aktuella). Att bli förälder är stort men när man väl är där, så ger sig mycket ganska naturligt.



Hoppas du fortsätter må bra!



PS:Man räknar graviditeten från sista mensens första dag.

2010-11-24 @ 22:11:59
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se/
Postat av: Warrior

Åh GRATTIS! :D

2010-11-28 @ 16:49:03
URL: http://wellnesswarrior.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0