Julplaner

Dagarna går. Och jag förstår inte riktigt vart tiden tar vägen. Fästmannen har redan varit hemma en vecka, det känns som om han kom hem igår. Vi njuter av tiden tillsammans. Myser i soffan på kvällarna och planerar hur vi ska fira jul i år. Eftersom han mönstrar på om tr veckor igen får han julen till sjöss i år så vi har enats om att fira jul andra advent istället.

Alla andra åker till Öland på sommaren, vi ska åka dit andra advent. Vi ska fira jul på Öland. På ett lite annorlunda sätt. På fredagen har vi bokat in oss på en lantgård. Har ni testat det, Bo på Lantgård? Jag bodde på lantgård en gång när jag var cirka tolv år, tillsammans med mina föräldrar och lillebror. Men det ska bli spännande. Bed & Breakfast till förmånligt pris mitt ute i ingenstans på Öland. Vi tänkte köpa med oss räkor, vitt vin och stearinljus och mysa. På lördagen är planen att vi skall geocacha och så småningom hamna uppe i Halltorp på gästgiveriet som har nomineringar i White Guide. Där skall lördagskvällen spenderas, deras berömda julbord intas och julklappar öppnas. Jag längtar så!

Den riktiga julen skall jag fira med mina föräldrar i Bohuslän. Det var flera år sedan jag firade med dom sist då jag förra året var här i Kalmar med sambon och åren innan har varit till sjöss. Det ska bli mysigt att fira jul som jag minns från barndomen. Hugga gran med pappa på lilla julafton, koka kola med mamma och äta julfrukost i mamma och pappas säng.

Hur ska ni fira jul?


Kommentarer
Postat av: Cinderella

Julen är härlig, vi lär fira den hemma, som vanligt, i vårt stora röda hus på landet. Jag har spanat in en gran som skulle göra sig bra hos oss...! :)

2010-11-19 @ 21:11:13
URL: http://enbalpaslottetiseptember.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0