Tips på bra frukost?

Jag behöver frukosttips! Normalt brukar jag äta filmjölk med lite frön och kanske en banan, en macka och ett glas juice. Problemet är att jag blir hungrig redan på förmiddagen igen. Äter normalt frukost vid sju och vid tio är hungern där. Och nu snackar vi inte lite hungrig, att det hjälper med en frukt. Vi snackar mage som kurrar och tar all min koncentration! Vad äter ni till frukost, finns det något som man står sig på fram till lunch så att det räcker med att bara äta en frukt på förmiddagen?

Jag misstänker att lagade frukostar av olika slag så som omelett, äggröra och så vidare är min grej men jag hinner inte laga mat på morgonen. Jag är rätt morgontrött av mig... Innan jag blev gravid åt jag knappt frukost och blev ändå inte hungrig förrän på förmiddagen och åt då en macka. Nu kan jag äta värsta mastodontfrukosten och ändå vara hungrig! Havregrynsgröt ska ju vara en sån där sak som man ska stå sig på länge men det är nog värst av allt för mig. Redan efter en timme är jag hungrig som en hel björnfamilj! Imorse testade jag dock rågflingegröt med frukt och det funkade hyfsat. Inte förrän vid elva kurrade magen så högt att grannarna i föreläsningssalen började kolla snett...


Kommentarer
Postat av: Malin

För min del mättar ägg jättebra, men det är ju väldigt individuellt. Så du skulle ju kunna byta ut pålägget på smörgåsen till ett kokt ägg. Det kan du ju dessutom koka i förväg på kvällen.

2010-12-15 @ 15:13:35
URL: http://halsanframforallt.wordpress.com
Postat av: Inga Magnusson

Hmmm, jag är aldrig hungrig på morgonen, äter en riskaka o varmt vatten. Men fram på dagen suger det i magen. Så jag har inte så mycket tips att ge. En period för länge sedan så skulle jag var nyttig och ändå äta rejält på morgonen, men då spände jag ut magsäcken tror jag, åt mycket under dagen också och gick upp i vikt.



´Gubben här äter vanliga havregryn (okokta) med hemkokt sylt på (jordgubb eller hallon) + mjölk och på det är han mätt fram till dryg lunchtid. Det och äggsmörgås till blir väldigt mättande.

2010-12-16 @ 05:53:58
URL: http://inga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0