Dagens mode

Idag i simhallen såg jag en fjortis som hade något väldigt lustigt på sig. Hon hade ett par röda strumpbyxor och utanpå det ett par stayups som hölls uppe med en strumpebandshållare. Över detta hade hon sen ett par korta, trasiga jeansshorts. Shortsen var så korta att man såg cirka en decimeter av banden från strumpebandshållaren och därmed även spetskanten på stayupsen. På överkroppen hade hon ett oversizelinne som var väldigt uringat fram, bak och i sidorna. På sidorna såg man behån och likadant framme, utan problem såg man pushup-behåns spetsar på kuporna. Att hon var hårt sminkad behöver jag kanske inte ens tillägga?

Om jag hade gått ut så när jag var i hennes ålder hade min mamma för det första gett mig utegångsförbud tills jag var 43 eller liknande. Hon hade nog dessutom med största sannolikhet gjort mig arvslös också. Samt klippt sönder alternativt eldat upp kläderna. Är det det här som är dagens tonårsmode? Att se ut som en flicka i de röda skyltfönstrena på Reperbahn?

Jag såg här om dagen i en tonårsblogg jag nyligen börjat följa en tjej med liknande outfit. Jag vill inte säga vilken blogg för jag gillar inte att hänga ut människor. Vem är jag att dömma egentligen? Jag länkar gärna till bra, intressanta och läsvärda saker men inte till detta. Tjejen ifråga hade en orange blus som det inte var några konstigheter alls med. Till det en rutig, väldigt kort "skolflickekjol" och så strumpebandshållare och stayups eller stockings. Strumporna slutade strax ovanför knät och eftersom kjolen var muskort så såg man även där banden från strumpebandshållaren. Hon hade dessutom piffat till sin outfit lite extra med ett strumpeband på ena benet. Jag scrollade genom kommentarerna, som var ganska många, och var till en början övertygad om att alla skulle ha skrivit något i stil med fy f'n vad fult! men icke. Vissa hade gjort det. Men väldigt många diggade outfiten. Jag är bara 26 men jag känner mig helt plötsligt väldigt gammal...

Jag gillar också sexiga underkläder men dom är till för mig och min sambo. När jag har stayups så är jag noga med att ta en kjol som till 110% täcker spetskanten. Inte för att jag äger några muskorta kjolar men ändå. Jag vill kunna böja mig fram utan att visa hela världen vad jag har på mig under. Jag skulle känna mig väldigt billig om till exempel kjolen av någon anledning gled upp och alla i närheten fick se att jag har strumpebandshållare på mig.

Har ni märkt av denna nya "trend" och vad tycker ni i så fall om den?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0