Inspiration

Innan jag började blogga hade jag ingen aning om hur många fantastiska bloggar om vikt och träning det finns! Hittar nya varje dag och det är så inspirerande och motiverande att läsa om er kamp, det får mig att vilja kämpa ännu mera! Det känns även stöttande och inte så ensamt när jag ser att jag trots allt inte är ensam. Jag har alltid, mer eller mindre, trott att jag är den enda feta tjejen i hela världen. Det är väl en sanning med modifikation men ibland har det kännts så. I min vänkrets så är alla tjejer mer eller mindre normalviktiga. Vissa kanske har ett par kilo extra kring midjan men jag har tänkt att banta bort mellan 20 och 30 kilo vilket är en stor skillnad.

Vännerna klagar ibland, så som tjejer oftast gör. Ser jag tjock ut i den här? Usch vilken stor rumpa jag har. Kolla hur min mage väller ut. För några år sedan ignorerade jag dessa kommentarer men nu har jag börjat ifrågasätta dom. Brukar fråga personen i fråga, som i regel väger mellan 55 och 65 kilo, vad hon då tycker om mig, en stor klump på 100 kilo. Reaktionen blir alltid den samma. Lätt generat svarar dom något i stil med men du är ju jättefin, du är så proportionelig. Yeah right. 100 kilo och knappt kunna ha kläder från dom "vanliga" avdelningarna är inte rätt proportioner!

Att läsa era underbara bloggar ger mig tips, råd och framförallt inspiration när det kommer till både mat, träning och viktminskning. Jag hoppas att min blogg kan ge er något! Tack alla er som läser och kommenterar, det värmer otroligt mycket och gör att jag vill fortsätta kämpa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0