Dag 23

Frukost: En Naturdiet-shake, en skiva Wasa Delikatess Linfrö med leverpastej och smörgåsgurka, två deciliter tranbärsjuice
Mellanmål: En banan, n kopp kaffe med mjölk, vatten
Lunch: En halv burk tonfisk med en klick aioli, resterna av bönsalladen från igår, vatten
Tidig middag:
Pastasallad med en halv portion fullkornspasta, gravad lax och mozarella, olivolja och vit balsamvinäger, vatten
Kvällsfika: Färska halllon, en matsked Kesella Vanilj, en kopp grönt te med honung och mjölk

Improvisation när den är som bäst. Och godast!



Motion:
20 längder bröstsim, en timme vattengympa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0