Dag 21
Frukost: Två skivor gravad lax, två glas fläderblomssaft
Lunch: Ett kokt ägg med kaviar, två skivor kycklingpålägg, en tomat, två glas mjölk
Middag: Stkt laxfilé med rester av kantarell- och äelostsåsen, sallad med kronärtskocka, oliver, soltorkade tomater, mozarella och rödlök, vatten
Kvällsfika: Två rutor Lindt Excellance Touch of Seasalt, vatten
Motion:
Drygt en och en halv timme promenad i lugnt tempo
Lunch: Ett kokt ägg med kaviar, två skivor kycklingpålägg, en tomat, två glas mjölk
Middag: Stkt laxfilé med rester av kantarell- och äelostsåsen, sallad med kronärtskocka, oliver, soltorkade tomater, mozarella och rödlök, vatten
Kvällsfika: Två rutor Lindt Excellance Touch of Seasalt, vatten
Motion:
Drygt en och en halv timme promenad i lugnt tempo
Kommentarer
Trackback